Overlast van vogels en andere wilde dieren kan erg vervelend zijn. Overlast van vogels is niet alleen zaak voor bedrijven in de agrarische sector maar komt veel breder voor. Zo is er bijvoorbeeld vogeloverlast op publieke en militaire luchthavens. Er is bijvoorbeeld overlast van meeuwen langs de kust en de terrassen. Nestelende duiven en kauwen zorgen weer voor overlast op bouwterreinen en op bedrijven en industrieterreinen. Overlast door vogels is dus een breed begrip. Het kan veel tijd en geld kosten om deze overlast te verminderen of zelfs helemaal te voorkomen. Het verminderen van vogeloverlast gaat dan ook veel verder dan alleen het plaatsen van een vogelverschrikker. Met de geavanceerde vogelverschrikkers van KETROP is overlast van vogels en andere wilde dieren snel verleden tijd.

De 7 meest voorkomende plaatsen vogeloverlast

  • Agrarische bedrijven
  • Industrieterreinen
  • Bouwplaatsen
  • Luchthavens
  • Terrassen horecabedrijven
  • Evenementen
  • Toeristische trekpleisters

Professionele vogelwering

De producten van KETROP staan bekend als het nummer 1 merk in Europa als het gaat over professionele vogelwering en vogelverschrikkers. Onze producten zijn er op gericht om op een diervriendelijke manier vogels en andere wilde dieren te verjagen. De specialisten van KETROP hebben meer dan 20 jaar praktijkervaring in het verjagen van vogels, en andere wilde dieren. Bijvoorbeeld muizen en ratten. Op basis van die jarenlange praktijkervaring zijn de producten van KETROP ontworpen en ontwikkeld. Al deze producten voldoen dan ook aan de hoogst gestelde eisen. En helpen bedrijven, instellingen en particulieren over de hele wereld om op een diervriendelijke manier vogeloverlast en overlast van andere wilde dieren te bestrijden.

KETROP Vogelverschrikkers

De productontwikkelaars van KETROP hebben de manieren waarop vogels verjaagt kunnen worden verdeeld in een aantal productcategorieën. De mogelijkheden die KETROP biedt variëren van eenvoudige vogelverschrikkers tot geavanceerde oplossingen waarmee vogels verjaagt worden met een laser.

Elke dag werken de experts van KETROP hard om de producten nog verder te verbeteren en door te ontwikkelen. Want innovatie is één van de pijlers waar KETROP voor staat. Een voorbeeld daarvan zijn de verschillende LaserOp automaten die lasergestuurd verschillende vogelsoorten kunnen verjagen. Met name de manier waarop deze laser gestuurde vogelverschrikkers kunnen worden ingesteld zonder een externe computer aan te sluiten staat bekend als innovatief en baanbrekend.

KETROP dealers

De producten van KETROP zijn uniek en worden wereldwijd ingezet. Op veel vliegvelden, industrieterreinen, toeristische trekpleisters overal ter wereld is KERTOP onmisbaar als men serieus werk maakt van het diervriendelijk verjagen van vogels en andere wilde dieren. De verkoop van KETROP producten wordt in geheel Europa door zorgvuldig geselecteerde dealers verzorgt. Wil je meer informatie over de toepassing en het gebruik KETROP producten binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten.

© Copyright Ketrop 2022 | Website door: [b]reik.